Местна организация Пловдив

Местна организация Пловдив

Съпредседатели: Милена Найденова
Контакти: plovdiv@zelenodvizhenie.bg
Харесайте Facebook страницата на МО Пловдив:

Зелено Движение в Пловдив

Галерия

Новини и позиции

Представители в общинския съвет

Добромира Костова е съпредседател на Зелено движение и първият зелен общински съветник в Пловдив. Председател е на постоянната комисия „Устройство на територията и жилищна политика“ към Общински съвет Пловдив.

Възпитаничка е на Езикова гимназия „Пловдив“, има бакалавърска степен по специалност “Международен бизнес” от Нюрнбергския технически университет и следдипломна квалификация по “Дизайн и визуални комуникации” от Лондонския университет по изкуствата. Преди да се завърне в България е работила като специалист маркетинг, PR и бизнес развитие в няколко големи международни компании, а на по-късен етап се преориентира към криейтив сферата и работи основно в областта визуалните комуникации, уеб и графичния дизайн.

„Като жена, пловдивчанка и убеден децентралист аз вярвам, че партията ни трябва да следва ценностите на европейското ни политическо семейство. Искам повече видимост за жените в партията и за членовете, симпатизантите и гласоподавателите извън столицата. Вярвам, че ако тези принципи бъдат широко приложени като комуникационен и структурен подход ние не само ще допринесем за популяризирането на Зелено Движение, но и ще изпълним една социална мисия да да дадем глас групи от хора, които не намират своето представителство.

Зеленото в своята хуманност, солидарност и стремеж към баланс е политиката на бъдещето. Това става очевидно в целия свят. Зелените политики са отговор на много въпроси за бъдещето и настоящото като предлагат възможности там където лежат наследените тежки проблеми както на нацонално така и глобално ниво. Ролята на Зеленото ни движение е да бъде лидер на съвременните тенденции в България. Ние имаме своята водеща роля, идентичност и сигурно бъдеще.“

Добромира Костова в социалните мрежи: